Doua persoane au fost ranite, luni, dupa ce la compartimentul motoare al unei nave aflate in reparatii la societatea Navrom din Galati s-a produs o explozie urmata de un incendiu, ranitii fiind transportati la Spitalul Judetean din Galati.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Galati, Eugen Chirita, a declarat ca in sectia de reparatii a societatii Navrom din Galati a avut loc, luni dimineata, o explozie in compartimentul motoare al unei nave impingator, provocata de o acumulare de gaz metan.

”In sectia de reparatii apratinand Navrom a avut loc o explozie provocata de o acumulare de gaz metan in compartimentul motoare al unei nave impingator”, a afirmat Chirita.

In urma exploziei urmate de un incendiu care a cuprins compartimentul motoare pe o suprafata de aproximativ 30 de metri patrati doua persoane au fost ranite, scrie News.ro.

”Un barbat de 54 ani a suferit arsuri de gradul doi si trei pe o suprafata de aproximativ 90%, iar o femeie de 52 de ani a suferit un atac de panica si dureri toracice”, a mai spus purtatorul de cuvant al ISU Galati.

Cei doi raniti au fost transportati cu ambulantele SMURD la Spitalul Judetean de Urgenta din Galati, barbatul fiind in continuare in stare grava la unitatea de primiri urgente, in timp ce femeia, dupa ce a primit ingrijiri medicale, a parasit unitatea sanitara.

Trei autospeciale ale ISU Galati au intervenit pentru stingerea incendiului care a fost lichidat inainte de a se extinde la intreaga nava.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.