Liderul social-democrat, Liviu Dragnea, a sustinut la un post de televiziune ca este foarte bun prieten cu premierul Sorin Grindeanu, insa acest lucru se va schimba daca prim-ministrul nu va respecta programul de guvernare.
"Cred ca toata energia, si toata priceperea, si a dumnealui, si a membrilor Guvernului, trebuie sa se reverse catre programul de guvernare, dar nu am de unde sa stiu ce se va intampla. Ma intereseaza mai mult sau mai putin. Suntem foarte buni prieteni acum, vom fi foarte buni prieteni atata timp cat - o sa ma uit, ca orice cetatean, la cum se indeplineste programul de guvernare", a declarat Dragnea, citat de digi24.ro.

Presedintele Camerei Deputatilor a specificat ca daca Grindeanu nu va respecta programul de guvernare, ei nu vor mai fi buni prieteni, scrie b1.ro. Intrebat daca asta acest lucru semnifica faptul ca Sorin Grindeanu si-ar putea pierde functia de premier, Dragnea a raspuns: "Cu un om esti foarte bun prieten, bun prieten sau ne-prieten. E simplu. (...) Nu am spus ca isi pierde functia".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.