Fostul premier Victor Ponta sustine ca este o problema strict personala ca nu se intelege cu Liviu Dragnea, unul dintre motive fiind diferenta de stiluri de conducere.

"De la mine n-o sa auziti nici peste un an, nici peste zece, nici peste 50 ceva de rau despre PSD. Eu n-am facut politica in niciun alt partid, eu n-am venit din alt partid in PSD si sincer sa fiu daca nu o sa mai fiu in PSD in niciun caz nu ma duc la alt partid. Ceea ce am castigat in acesti ani de politica si in urma functiilor pe care le-am ocupat cu sprijinul PSD si al oamenilor care au votat PSD este o experienta si dreptul de a spune niste lucruri care ne privesc pe toti. Daca am eu o problema personala cu dl Dragnea, asta e strict problema noastra, nu intereseaza pe nimeni altcineva, e o chestiune strict personala", a declarat deputatul la un post de televiziune, citat de hotnews.ro.

De asemenea, Victor Ponta a mai specificat ca el si Liviu Dragnea au "stiluri diferite de conducere". "Eu, de exemplu, nu am luat nicio decizie politica fara sa ma consult cel putin cu Liviu Dragnea, care era presedinte executiv, dar ne mai consultam noi doi, mai chemam inca noi, inca cinci, mai intrebam pe Adrian Nastase, pe un vicepresedinte, pe alti ministri, vorbeam cu Tariceanu. Domnul Dragnea are un stil de conducere mai personal", a spus Ponta, citat de digi24.ro.

"Nu poti sa guvernezi cu ministri pusi de altcineva, care asculta de altcineva, cu masuri pe care, daca sunt bune, le anunta partidul, daca sunt rele si le ia Grindeanu, cum a fost aia, cu OUG 13. Aia a fost a lui Grindeanu, ca a fost rea. Daca e de mariri, e a PSD. E un lucru care tine de eficienta", a mai spus Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.