Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu este de parere ca, pentru actuala coalitie de guvernare, ar fi "perdant" sa se produca o ruptura fie in PSD, fie in ALDE.

"Cred ca ar fi perdant pentru actuala coalitie de guvernare o ruptura sa se produca fie in PSD, fie in ALDE. Eu sper sa nu se intample acest lucru. In ceea ce priveste ALDE, am avut cu colegul meu, copresedintele Daniel Constantin, in cateva randuri, niste discutii legate de acest subiect si el mi-a spus ca nu are niciun fel de intentie sa faca acest pas. (...) Nu am motive sa cred ca are o alta agenda, diferita, decat ceea ce mi-a spus mie", a declarat Tariceanu, la un post de televiziune, citat de digi24.ro.

Potrivit acestuia, in prezent nu ar exista "o agenda atat de diferita incat sa justifice o rupere", exprimandu-si speranta ca actuala coalitie va gasi resursele pentru "a armoniza punctele de vedere", scrie dcnews.ro.

"Pentru PSD si pentru noi (ALDE - n.r.) simt nevoia sa mergem impreuna mai departe si eu cred ca se vor gasi formulele politice ca sa armonizam punctele de vedere",
a spus Tariceanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.