Premierul a decis, miercuri, in sedinta Executivului, noi schimbari la nivelul unor prefecturi si l-a numit prefect de Teleorman pe fostul senator PSD Florinel Dumitrascu, iar la Suceava pe fostul deputat social-democrat Mirela-Elena Adomnicai.

Prim-ministrul a luat o serie de hotarari privind incetarea exercitarii unor functii publice de prefect sau subprefect, precum si numiri, cu caracter temporar, in aceste functii publice.

In judetul Teleorman Liviu Dumitrascu a fost inlocuit cu fostul senator PSD Florinel Dumitrascu.

De asemenea, la Suceava, Constantin Harasim a fost inlocuit din funtia de prefect de fostul deputat PSD in legislatura 2004-2008 Mirela-Elena Adomnicai.

In judetului Salaj a fost detasat in functia de prefect Florin Florian, inspector sef al Inspectoratului Judetean de Constructii Salaj, el inlocuindu-l pe Nitu Marin care va exercita functia de inspector guvernamental.

Premierul a aprobat, totodata, si unele numiri la nivel de subprefecti, respectiv Fabian Tirca la Giurgiu, Emil Draganescu la Prahova si Daniel-Cristian Frantescu la Timis, relateaza News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.