Senatorul Florin Citu a avertizat ca Ministerul de Finante a inclus in executia bugetara a lunii februarie si zilele de 1 si 2 martie, pentru a se asigura ca nu vom avea deficit si in luna februarie, scrie digi24.ro.
"In opinia mea, daca ministerul de finante ar fi fost corect nu exista niciun dubiu ca in luna februarie disparea surplusul de 0.37% din PIB inregistrat ianuarie si aveam prima luna cu deficit al executiei bugetare in 2017. Daca ar fi fost corecti, executia bugetara ar fi facut imposibila aplicarea legii salarizarii unitarea a lui Dragnea in 2017.

Si acum bomba. V-am tot spus ca Dragnea si psd sunt in stare de orice. Pentru a fi siguri, dar foarte siguri, ca nu intra in deficit in februarie, psd si Liviu Dragnea au modificat calendarul. Da, ati auzit bine! Acesti oameni providentiali au hotarat ca luna februarie si luna martie trebuie modificate.

Concret, ministerul de finante in executia bugetara a lunii februarie a inclus si zilele de 1 si 2 martie. De ce? Pentru ca asa “vrea” muschii lor.

Asa au mai “ciupit” din veniturile lunii martie are sunt mai mari datorita cresterilor salariale. Daca inchideau executia cum ar fi fost legal numai pe februarie n-ar fi avut surplus la venituri din majorarile de salarii (asa cum am aratat mai sus). Asa ceva nu s-a mai facut pana acum. Astfel, ar trebui sa ne asteptam ca pentru acea executie bugetara care sa le si placa, sa se inventeze si a 13-a luna. Luna lui Dragnea.

In concluzie. La executia pe februarie Romania are un deficit fiscal evident. Planurile psd se naruie sub incapaciatatea guvernantilor psd de a colecata veniturile din taxe, impozite, accize, fonduri UE si contributii sociale", a scris liberalul pe Facebook.

CIteste mai mult in postarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.