Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, sustine ca daca formatiunea a rezistat peste 100 de ani, atunci nu este cazul ca partidul sa-si faca griji pentru viitorul pe care il va avea peste cateva luni.

"Cred in trainicia si victoriile partidului nostru pentru ca (...) sunt cel mai batran si mai vechi membru al PNL. Sunt membru al PNL de 80 de ani. (...) Impreuna cu tatal meu am trait 100 de ani in acest partid. Va inchipuiti ca nimic nu mi-a putut clinti sau misca in vreun fel adeziunea la el si increderea in el", a spus Mircea Ionescu-Quintus, citat de romanialibera.ro.

"Daca a rezistat mult peste 100 de ani, de ce sa ne mai indoim de viitorul nostru pe care il asiguram peste cateva luni sau saptamani. (...) Nu am venit aici sa va vorbesc. Vorba multa saracia omului si suntem destul de saraci ca sa mai si vorbim", a adaugat el citat de digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.