Propunerea de modificare a Statutului astfel incat sprijinul politic sa fie retras doar in cazul unei condamnari definitive a fost respinsa in unanimitate de membrii Biroului Politic National, a anuntat presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan.

"As dori sa fac o precizare pentru ca am vazut o dezbatere in spatiul public legata de o propunere de relaxare a criteriilor de integritate care a venit din partea unor membri ai PNL. Aceasta a fost respinsa in unanimitate in Comisia pentru statut si, de asemenea, a fost respinsa in unanimitate in Biroul Permanent National, ceea ce inseamna ca nu se va lua in discutie in Consiliul National de Coordonare", a spus Turcan, citata de hotnews.ro.

De asemenea, intrebata de ce s-a respins aceasta propunere, liderul PNL a sustinut: "S-a luat aceasta decizie tocmai pentru ca PNL si-a asumat sa respecte criteriile de integritate".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.