Primarul municipiului Timisoara, liberalul Nicolae Robu, spune ca a primit la semnat un document cu componenta unei comisii de gestionare a cadavrelor de caini in care edilul este presedinte, insa fara voia sa, iar in acest context, Robu spune ca legile sunt prost facute si ca el nu isi doreste sa faca parte dintr-o astfel de comisie.

Primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca a avut o surpriza cand i-a venit la semnat un document care continea componenta unei comisii de gestionare a cadavrelor de caini.

”Mi-a venit la semnat, pe birou, un document de numire a unei comisii de gestiune a cadavrelor de caini din municipiu. Cand ma uit, comisia era formata din presedinte, care este primarul, dar si din membri, intre care viceprimarul si secretarul primariei. Pai un primar nu are ce sa faca decat sa se ocupe de gestionarea cadavrelor de caini? Nu vreau sa fac parte dintr-o asemenea comisie”, a declarat Nicolae Robu.

Edilul a adaugat ca i s-a spus ca asa este scris in lege.

"Cum sa pui primarul in comisia de gestiune a cadavrelor de caini? Suntem o tara normala? Imi tremura mana cand trebuie sa semnez un asemenea document. Macar am onoarea sa fiu presedintele comisiei. Radem, dar nu este de ras pentru ca eu nu stiu cine face legile, cine poate sa puna o asemenea prostie intr-o lege, dar nu e in regula. Primarul are cu totul si cu totul alte roluri in administratia publica locala. Te miri cine ce mai face cineva cu un cadavru de caine si trebuie sa raspunzi. Legea e una, e generala, ca scrie acolo ca se refera la comune, orase, municipii”, a declarat Nicolae Robu.

Primarul Timisoarei spune ca legea este veche, inca din anul 2004, insa acum este pusa in aplicare, dupa ce a fost actualizata.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.