Vicepremierul Daniel Constantin este amenintat de Fisc cu blocarea conturilor.

A imprumutat de doua ori bani de la Dan Voiculescu, condamnat in dosarul ICA, iar acum inspectorii ANAF vor sa recupereze cei aproape 300.000 de euro.

Suma de 295.000 de euro a fost imprumutata de la Dan Voiculescu in doua transe, potrivit declaratiei de avere a vicepremierului Dan Constantin.

O prima transa, de 100.000 de euro, a fost luata in 2008, cu scadenta anul trecut. Cea de-a doua transa are scadenta anul acesta.

Nu este clar ce suma de bani mai are sa ii returneze Daniel Constantin lui Dan Voiculescu. Tocmai acest lucru trebuie clarificat de instanta de judecata si de aceea ANAF a deschis o procedura la Judecatoria Buftea.

Fiscul cere ca acesti bani sa intre in contul statului avand in vedere ca nu a fost recuperat in totalitate prejudiciul din dosarul in care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare, in 2014, si la plata a peste 60 de milioane de euro, relateaza Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.