Au aparut tensiuni in PMP. Purtatoarea de cuvant a partidului a raspuns criticilor lui Robert Turcescu la adresa colegilor, pentru ca nu face suficienta opozitie primarului general al Capitalei, Gabriela Firea.

"Ca sa fie clar: cita vreme am condus organizatia PMP Bucuresti si atita timp cit am fost liderul consilierilor PMP din Consiliul General al Capitalei, cuvintul de ordine a fost OPOZITIE TOTALA fata de PSD! Iar Firea n-a fost bine", a scris Robert Turcescu pe Facebook

In replica, Magdalena Bistriceanu, purtatoarea de cuvant a PMP, a subliniat ca daca Robert Turcescu ar fi obtinut un scor "la nivelul partidului" la alegerile localein acest moment PMP ar fi avut inca un consilier general, noteaza digi24.ro.

«Observ ca domnul "Tic-tac" sau "Firea e bine" aduce acuzatii conducerii PMP Bucuresti. Domnul Turcescu uita, cand isi acuza colegii de blat, ca la alegerile locale "s-a batut" cu Firea si a avut sub scorul partidului, iar dupa ce a ajuns Consilier general la Bucuresti,unde ar fi avut posibilitatea sa-si arate "muschii", a fugit la Constanta...doar pe un loc eligibil! Stiu, e minunat sa-ti acuzi public colegii din scaunul de la Parlament!», a scris purtatoarea de cuvant a PMP pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.