Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat miercuri, la Parlament, ca nu are nicio afacere si nu detine nicio proprietate in Brazilia, fiind „o legenda” care circula de multi ani, iar daca cineva ii descopera vreo locuinta acolo, el „promite” ca o va dona.

Intrebat de o jurnalista daca a avut sedinte in Fortaleza, Brazilia, presedintele Camerei Deputatilor a spus: „Nu am avut nicio sedinta in Fortaleza. Sunt sigur. Sedintele le-am tinut aici”.

Chestionat in continuare daca nu are afaceri in Brazilia, liderul PSD a raspuns iritat ca nu detine nicio proprietate acolo. „Doamna, eu nu am nicio afacere in Brazilia, nu am nicio proprietate in Brazilia. E o legenda care circula de foarte multi ani. Daca dumneavoastra sau altii imi gasiti acolo proprietati, va promit ca le donez”, a precizat Liviu Dragnea, potrivit News.ro.

La insistentele jurnalistei care l-a intrebat daca nu a stat niciodata in Fortaleza la pensiunea domnului Campos, presedintele PSD a spus ca el merge de 11 ani in Brazilia si va continua sa faca acest lucru. „Eu merg in Brazilia de 11 ani si va anunt si ii anunt pe toti cei care sunt preocupati de asta ca o sa mai merg. Asa cum am mai mers si in alte locuri din ume, am stat in Brazilia in foarte multe locuri. Brazilia e o tara mare. Nu am facut nimic ilegal. Din cate stiu eu, am avut si inca am dreptul sa circul in aceasta lume, punct”, a subliniat liderul PSD.

Chestionat de cate ori a stat pe strada Cocotierilor din Fortaleza, Dragnea a afirmat ca nu cunoaste aceasta strada.

Intrebat in continuare ce a facut cu cei 4,9 milioane de lei pe care i-ar fi incasat de la Costel Comana, presedintele PSD a spus ironic ca „a cumparat cocotieri”.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.