Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat miercuri, la Parlament, referitor la criticile lui Victor Ponta si ale altor social-democrati, ca el nu a inteles ca este „dictator”, ci ca ia hotararile „pe persoana fizica”, iar pe el nu „il supara” aceste reprosuri deoarece sunt „foarte sanatoase”.

Intrebat daca este un „dictator”, in conditiile in care in partid i s-a reprosat ca ia deciziile de unul singur, Liviu Dragnea a spus ca el a inteles ca i se reproseaza ca ia hotararile „pe persoana fizica”.

„Eu cred ca am luat deciziile cu consultare larga atat in Comitetul Executiv National, cat si in grupurile parlamentare. Dar nu am inteles ca sunt dictator, am inteles ca le-am luat pe persoana fizica. Suntem totusi in situatia in care dupa un an bun pentru partid in care au fost rezultate la alegerile locale bunicele, la alegerile parlamentare – bunicele, s-a reusit cu greu sa fim primul partid, singurul care a achitat sediul de partid. Suntem la guvernare, avem 85% dintre parlamentari”, a completat liderul PSD.

Dragnea a sustinut ca „partidul este foarte deschis, functioneaza”.

„Nu cred ca e o opinie generala in partid, dimpotriva, am vazut ca, asa intr-un stil dictatorial si pe persoana fizica, toate organizatiile judetene s-au exprimat prin vot deschis, in unanimitate, sustinerea pentru Guvern si pentru mine”, a afirmat presedintele Camerei Deputatilor.

Liderul PSD a mai spus ca pe el nu il supara aceste critici care sunt „foarte sanatoase”.

Intrebat de ce nu se mai tin sedintele BPN al PSD, Liviu Dragnea a precizat ca, de saptamana viitoare, va avea loc din nou sedinta Biroului Permament National. „Am stabilit ca de saptamana viitoare, de marti, in weekend o sa fiu in Israel, si o sa vin luni noaptea. De marti, o sa incepem sa facem si BPN-uri”, a raspuns presedintele PSD.

In ceea ce priveste situatia lui Victor Ponta, care a lansat o serie de critici la adresa sa, Dragnea a spus ca acesta va fi seful delegatiei romane la OSCE si nu are de unde sa stie daca il va critica si de acolo.

Am discutat cu dumnealui lucrul asta, seful delegatiei romane la OSCE. Este o delegatie importanta si un post foarte important pentru Romania. Eu i-am propus aceasta varianta si a fost de acord cu ea. Nu am de unde sa stiu asta (daca il va critica de la OSCE – n.r.), noi nu negociem asta. Fiecare ma poate critica de oriunde. Pe sistemul asta de comunicare modern, te poate critica oricine de oriunde”, a precizat presedintele Camerei Deputatilor.

Citeste si:
Danemarca, prima țară cu un partid condus de roboți
Danemarca, prima țară cu un...

Chestionat daca Victor Ponta nu mai este relevant ca mesaj pentru partid, Liviu Dragnea a spus: „Este foarte relevant, numai ca ce trebuie sa faca partidul? Sa plecam toti? Ramane avionul gol”.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.