Fostul presedinte Traian Basescu a acuzat PSD ca a introdus in OUG 6 prevederi care favorizeaza clientela politica, noteaza Gandul.

«"Din pacate un lucru care se declara bun si benefic este stricat de prevederi care sa favorizeze clientela politica. Este stilul PSD dintotdeauna. Vorbiti de 30 de miliarde credite de angajament si in acelasi timp vreti ca 400 de milioane de lei destinati drumurilor comunale sa fie distribuiti la bunul plac al presedintilor de CJ catre primariile care solicita. Iarasi scoateti regulile din circulatie si faceti PSD rules”, a acuzat Basescu, la dezbaterile privind OUG 6/2017. (...)

El a aratat ca, in opinia sa, OUG 6/2017 este utila pentru dezvoltare, dar faptul ca PSD tine sa introduca lucruri in neregula, precum cateva derogari de la lege, face necredibil documentul.

"Din nou suntem in fata unei Ordonante destinate clientelei politice. PMP va vota impotriva legii de aprobare a Ordonantei 6”, a spus Basescu.
Si PNL si USR au mentionat, in cadrul dezbaterilor, ca voteaza impotriva OUG 6/2017», a scris Traian Basescu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.