PNL a cerut audierea premierului Sorin Grindeanu pe tema Ordonantelor de Urgenta nr. 6 si nr. 9, pe care presedintele interimar al PNL Raluca Turcan le-a numit "ticaloase", infromeaza hotnews.ro.

"Am luat decizia audierii in Parlament a premierului Grindeanu pe cele doua ordonante economice - Ordonanta 6 si Ordonanta 9, la fel de grave precum Ordonanta 13, dar cu impact economic. Din nefericire, s-a trecut peste o decizie a Guvernului care transforma bugetul statului intr-un buget pentru huzurul clientelei politice si credem ca este obligatoriu ca premierul Grindeanu sa raspunda in fata parlamentarilor cu privire la acest arbitrariu care se stabileste in cheltuirea banului public prin cele doua ordonante. (..)

Premierul Grindeanu trebuie sa raspunda de ce aceste doua ordonante creeaza un asemenea arbitrariu si o lipsa de transparenta in cheltuirea banului public. Este de neacceptat ca 30 de miliarde sa fie folosite intr-un mod discretionar de catre actualul Guvern", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.