Adrian Dobre, purtatorul de cuvant al PSD, a afirmat luni, intr-o conferinta de presa, ca activitatea Guvernului a fost „obstructionata temporar” din cauza acestor „presiuni”, in conditiile in care mare parte din timpul premierului Sorin Grindeanu a fost alocat acestei „probleme spinoase”.

Chestionat cum au influentat protestele din Piata Victoriei actul de guvernare, social-democratul a sustinut ca mare parte din timpul premierului Sorin Grindeanu a fost alocat acestei „probleme spinoase”.

„Trebuie sa explicam faptul ca Guvernul a fost blocat o anumita perioada din cauza manifestarilor care au avut loc, lucrurile sunt clare, datorita presiunilor la care a fost supus. In mod evident ca in aceasta perioada Guvernul a fost incetinit si ca mare parte din timpul prim-ministrului a fost alocat acestei probleme spionoase. Sigur, este un factor care a contribuit la obstructionarea temporara, pe parcursul acelei perioade, a activitatii Guvernului”, a afirmat Adrian Dobre.

Intrebat daca au existat si alte presiuni, el a spus: „Nu cred ca ni s-a parut noua ca au fost doar presiuni, ele cred ca au fost suficient de evidente pentru toata lumea, din toate partile”.

Chestionat in continuare ce alte presiuni, in afara protestelor, au influentat activitatea Guvernului, purtatorul de cuvant al PSD a raspuns scurt: „Despre acelea vorbim”.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.