Desi ordonanta 13, care il scapa de Liviu Dragnea de unul dintre dosare, a fost abrogata, Nicusor Dan crede la liderul PSD "va face tot ce-i sta in putinta pentru a scapa de inchisoare".

Nicusor Dan crede ca liderul PSD, Liviu Dragnea, va incerca sa scape de inchisoare si nu exclude posibilitate ca prevederile controversatei OUG 13 sa fie promulgate in alte legi.

"Legea de respingere a OUG 13 a fost promulgată. Este o victorie a sutelor de mii de oameni care au ieşit în stradă pentru a opri un abuz al puterii şi o dovadă că participarea cetăţenilor produce schimbarea în bine.
USR va lupta în Parlament împotriva oricăror încercări ca prevederile din OUG 13 să fie reînviate în alte legi. Noi nu credem că PSD se va opri. Liviu Dragnea va face tot ce îi stă în putinţă pentru a scăpa de închisoare în dosarul în care este judecat pentru complicitate la abuz în serviciu care se apropie de final",
a scris liderul USR, pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.