Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, lanseaza un nou atac la adresa "institutiilor de forta - nedemocratice", noteaza digi24.ro.

Tariceanu vorbeste despre publicarea de catre CCR a motivarii deciziei prin care s-a hotarat ca nu a existat conflict juridic intre puterea executiva si cea judecatoreasca in ceea ce priveste adoptarea OUG 13: "Motivarea Curtii Constitutionale in ceea ce priveste sesizarea facuta de CSM referitoare la ordonanta adoptata de Guvern reprezinta nu doar o lovitura pentru conducerea CSM, dar si o readucere aminte a menirii acestui for", a scris presedintele Senatului pe Facebook.

"Ne aflam intr-un moment de cotitura pentru Romania, in care institutiile de forta - nedemocratice – incearca sa devina stat in stat si sa decida politica economica, sociala, politica de investitii si chiar cea externa. Spre asta ne indreptam. In curand, vom vedea DNA anchetand parlamentari si ministri pentru ca au decis sa creasca salariul minim sau pentru ca au decis sa inaspreasca politica fiscala fata de multinationalele care isi exporta profitul. Deja se fac pasi in acest sens, sub obladuirea presedintelui Iohannis", a adaugat Tariceanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.