Presedintele Klaus Iohannis a participat joi la sedinta de bilant privind activitatea Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) pe anul 2016, alaturi de ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, procurorul general, Augustin Lazar, presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Mariana Ghena si presedintele instantei supreme, Cristina Tarcea. La finalul intalnirii, seful statului a transmis un mesaj, noteaza digi24.ro.
"Romanii nu mai tolereaza coruptia, minciuna si compromisul. Dimpotriva, oamenii au asteptari pe masura de la institutiile statului si isi doresc ca viata publica sa aiba in centrul ei respectarea legii si integritatea. Ireversibilitatea luptei anticoruptie nu este una garantata. Masuri care slabesc legislatia in domeniul coruptiei si ingerinta politicului in actul de justitie pot afecta radical traseul pe care s-a inscris Romania. Am subliniat aceste lucruri astazi, la bilantul DNA, si le-am transmis tuturor celor implicati in combaterea fenomenului coruptiei sa ramana la fel de fermi", a scris Klaus Iohannis pe Facebook.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.