Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la finalul sedintei Comitetului Executiv National, ca s-au strans peste 1,4 milioane de semnaturi pentru sustinerea Guvernului Grindeanu si a programului de guvernare, adoptandu-se si o rezolutie, la nivelul organizatiilor judetene, pentru sustinerea „neconditionata” a sa la conducerea PSD.

Ne-a informat secretarul general ca, pana la acest moment, ca urmare a campaniei de strangere de semnaturi initiata acum ceva timp de noi, s-au strans peste 1,4 milioane semnaturi pentru sustinerea Guvernului si a programului de guvernare, actiune care continua. Am spus mereu ca nu vreau sa organizeze PSD un miting si am preferat sa strangem semnaturi prin aceasta campanie, campanie care va continua. Pentru noi este important si este un numar strans, o actiune inceputa intr-o perioada care era destul de dificila”, a afirmat Liviu Dragnea, potrivit News.ro.

El a mai spus ca, la nivelul organizatiilor judetene, s-au adoptat mai multe rezolutii, una dintre ele vizand sustinerea „neconditionata” a sa la conducerea partidului.

De asemenea, astazi ne-a prezentat secretarul general si presedintele executiv o evidenta a unor rezolutii adoptate in organizatiile judetene ale PSD. Rezolutii adoptate in organizatiile judetene in unanimitate. Unu: sustinerea conducerii PSD si a presedintelui PSD, neconditionata au zis ei in rezolutii. Sustinerea premierului Sorin Grindeanu si a premierului Romaniei. Inca o decizie in legatura cu propunerea de sanctionare pentru domnul Mihai Chirica”, a completat liderul PSD.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.