Liderii social-democraţi discută miercuri, la ora transmiterii acestei ştiri, despre posibilitatea ca ministrul Economiei, Alexandru Petrescu să preia conducerea Ministerului pentru Mediul de Afaceri, iar el să fie înlocuit de Mihai Tudose, existând şi posibilitatea ca Rovana Plumb să conducă portofoliul Fondurilor Europene, au precizat surse social-democrate pentru News.ro.

Iata ce schimbari vor avea loc, potrivit digi24.ro.

Rovana Plumb – propusă la Fonduri europene, pleacă Mihaela Toader din funcție. Ea a fost ministru al Muncii în guvernul Ponta.

Alexandru Petrescu - mutat de la Economie la IMM-uri, după demisia lui Florin Jianu.

Mihai Tudose – propus la Economie. El a mai fost ministru al Economiei în Cabinetul Ponta 4 (decembrie 2014 - noiembrie 2015).

Tudorel Toader - propus la Justiție, după demisia lui Florin Iordache. În prezent, Tudorel Toader este rectorul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. El a fost ales în funcție anul trecut, după trei ani în care a fost decanul Facultății de Drept. Citiți cine este Tudor Toader aici.

Aceaste schimbari urmeaza sa fie comunicate dupa sedinta PSD care loc, in aceste momente, la Palatul Parlamentului.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.