Liderul PSD Iasi, Mihai Chirica, sustine ca se asteapta ”la maturitate si intelepciune” din partea colegilor de partid in sedinta de miercuri a Comitetului Executiv al PSD, in care va fi discutata situatia sa in partid, el adaugand ca ”nu poti pedepsi un om care spune adevarul”.

Mihai Chirica a declarat, marti, pentru News.ro ca are asteptari ”relativ mari” inaintea reuniunii CEx al PSD si ca nu poate fi sanctionat, pentru ca tot ceea ce a spus s-a confirmat.

”Ordonanta 13 nu mai exista, ministrul Florin Iordache a plecat si el, astfel ca tot ce am rostit s-a confirmat. Nu pot fi tras la raspundere, pentru ca nu am spus nimic neadevarat si nu am avut iesiri impotriva PSD. Unii colegi s-au pronuntat deja impotriva mea, insa nu poti pedepsi un om care spune adevarul. Ma astept la maturitate si intelepciune in sedinta de maine (miercuri – n.r.)”, a declarat liderul PSD Iasi.

Chirica a precizat ca exista un PSD vechi, dar si unul nou, sustinand ca atunci cand a intrat in partid a incercat sa aduca un suflu nou.

”Am ramas unic prin zgomotul pe care l-am facut. Cand am venit in partid am incercat sa aduc un suflu nou, constatand ca am ajuns intr-un partid perimat. Cred ca exista masa critica in partid pentru nou PSD”, a mai spus Chirica.

Intrebat ce va face daca i se vor retrage functiile politice in PSD, respectiv cea de lider al PSD Iasi si vicepresedinte national, Mihai Chirica a spus ca, daca se va intampla acest lucru, va ramane in PSD, intrucat prezenta sa in partid nu a fost conjuncturala.

”Dreptul de a fi social-democrat nu mi se poate lua. Voi continua sa lupt pentru o lume normala”, a afirmat Mihai Chirica.

El a mai spus ca zvonurile privind trecerea sa la PNL reprezinta ”porniri kaghebiste”, adaugand ca nu negociaza cu niciun alt partid.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.