In ceea ce priveste OUG 2 adoptata marti, fostul presedinte al PNL, Alina Gorghiu, a afirmat ca in varianta in care a fost votat proiectul de lege se va ajunge in situatia in care "primarii sa aiba salarii mai mici decat propriile secretare".
"Alta ordonanta buclucasa confirma regula la PSD: ce zicem azi, nu facem maine. Mai ieri, dl Dragnea promitea cresterea salariilor primarilor, pentru ca azi toti senatorii PSD sa voteze impotriva amendamentului nostru de a-i include alaturi de viceprimari, presedinti si vicepresedinti de consilii judetene in categoria celor care vor primi salarii majorate. Nu de alta, dar OUG 2 este o alta aberatie legislativa, daca ne gandim ca vom ajunge la situatia absurda de a avea, de exemplu, primari cu salarii mai mici decat propriile secretare. Nu mai intelege nimeni ce vrea PSD: azi ii plange pe primari ca sunt vulnerabili atunci cand vorbim despre evitarea abuzului in serviciu, maine le spune ca vor fi platiti asa cum trebuie, iar poimaine se mai gandeste putin", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.