Fostul premier Victor Ponta lanseaza un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis, despre care spune ca "merge la reuniuni si mese oficiale ca sa manance gratis", noteaza digi24.ro.

"De aproape doi ani Romania nu are deloc politica externa - merge Dl Iohannis pe la reuniuni si mese oficiale unde mananca pe gratis si recita cum noi suntem mai europeni decat toti europenii si mai NATO decat toti cei din NATO ; face o poza si pleaca la Sibiu!

De fapt avem relatii ZERO cu vecinii din regiune / avem influenta ZERO in Uniunea Europeana si intelegem ZERO din ce vrea Administratia Trump sa faca in zona noastra / si mai ales avem respect ZERO de la toti partenerii care ne considera niste slugi fara initiative si fara personalitate!

Si ca sa intarim aceasta situatie "sublima" am decis sa aplicam solutia "romaneasca " pentru toate problemele - Ministrul De Externe la DNA!!!! Ce ghinion pe tara asta...", a scris social-democratul pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.