Fostul prim-ministru Victor Ponta sustine ca i-a spus premierului Sorin Grindeanu, ca are "o mare problema", caci un avion care este condus de mai multi piloti are toate sansele sa se prabuseasca rapid.
"Ideea ca ma duc eu sa ii spun lui Grindeanu cum sa se bata cu Dragnea nu e adevarata. Are o mare problema pe care i-am spus-o. De principiu, un avion care are doi piloti, de aia unul e pilot si altul copilot, are mari sanse sa aiba probleme la decolare, la aterizare, la drum, ca se bat aia doi pe mansa (...) Are o prima problema avionul acesta in Romania cu doi piloti", a subliniat Victor Ponta, sutinand ca cei doi piloti sunt Klaus Iohannis si Sorin Grindeanu, noteaza digi24.ro.

Avionul nu poate fi condus de mai multi piloti, indiferent cat de bine s-ar intelege Sorin Grindeanu cu liderul PSD, Liviu Dragnea.

"Oricat de bine se intelege cu Liviu Dragnea...Deci o coabitare in trei, un avion cu trei piloti, din punctul meu de vedere, are toate sansele sa se prabuseasca rapid. Cum sa se prabuseasca? Nu cu proteste sau cu ordonante. Pentru ca aceasta tara, motoarele unei tari sunt economia, investitiile, fondurile europene, bugetul, incasarile la buget, situatia din energie si dupa ia sanatate, educatie, medicamentele. Nimeni nu s-a ocupat in aceste doua luni de aceste probleme pentru ca nu au putut, saracii",
a mai spus Victor Ponta, citat de stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.