Legea de aprobare a ordonantei de urgenta 14, care abroga OUG 13 de modificare a codurilor penale, a fost aprobata in unanimitate de Comisia juridica a Camerei Deputatilor si va intra in plen.

Discutiile din Comisia juridica a Camerei Deputatilor au durat mai putin de 4 minute. Presedintele Comisiei, Eugen Nicolicea, a citit forma legii, asa cum a iesit ea din Senat, si si-a intrebat colegii daca au observatii de facut. Cum nimeni nu a luat cuvantul, Nicolicea a supus la vot Legea de aprobare a OUG 14, aceasta fiind adoptata in unanimitate de catre deputatii juristi.

Plenul Camerei Deputatilor va dezbate si vota marti Legea de aprobare a OUG 14/2017, sub rezerva primirii raportului Comisiei juridice.

Tot luni, in Senat, legea de respingere a ordonantei de urgenta 13, prin care au fost modificate codurile penale, a primit raport de aprobare din partea Comisiei juridice a Senatului, urmand ca respingerea sa fie confirmata si prin votul plenului Senatului.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.