Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica, la Romania TV, ca partidul va lua miercuri o decizie inteleapta, dar "ferma", in privinta primarului din Iasi, Mihai Chirica, critic la adresa partidului in ultima perioada.

”Nu am discutat. Din moment ce a inteles sa comunice prin presa, n-am vrut sa-I fac concurenta (…) Cu toate ca e presedinte interimar la Iasi si vicepresedinte al PSD a fost prezent doar la patru sedinte in CExN si BPN. E foarte greu de comunicat la Iasi. organizatia Iasi s-a delimitat de el prin semnatura tuturor primarilor, toate organizatiile s-au delimitat”, a declarat Dragnea citat de News.ro.

Intrebat ce sanctiuni risca Mihai Chirica, seful PSD a spus ca plaja este foarte mare si ca el nu este adeptul unor masuri foarte dure.

”Nu sunt adeptul masurilor foarte dure. Plaja e foarte mare, se poate adopta si o sanctiune minima si una maxima. Miercuri vom adopta o decizie inteleapta, dar ferma”, a anuntat Dragnea.

Dragnea: Am auzit zvonuri ca multinationalele si-au indemnat angajatii sa protesteze. Astept informatii de la Tutuianu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a reluat, duminica, la Romania TV, acuzatiile potrivit carora corporatiile multinationale, si chiar nationale, si-au "stimulat" si indemnat angajatii sa protesteze, comentand ca asteapta de la seful Comisiei SRI din Parlament, Adrian Tutuianu, informatii suplimentare pe aceasta tema.

"Mie personal mi s-a parut ciudat cum un sef de banca cu capital strain protesteaza impotriva Guvernului. Am auzit tot felul de zvonuri la televiziune cum corporatii multinationale, si chiar si nationale, au finantat si au stimulat si au indemnat proprii angajati sa iasa la aceste manifestatii", a afirmat Dragnea.

El a spus ca a vazut declaratiile presedintelui Comisiei SRI, Adrian Tutuianu, pe acest subiect, dar asteapta si informatii suplimentare.

"Asta nu inseamna ca nu astept si eu continuarea de la domnul presedinte Tutuianu sa spuna informatiile pe care le poate spune, dar marea majoritate sunt informatii publice, pe care publicul trebuie sa le stie", a spus seful PSD.

Seful comisiei parlamentare de control al SRI, senatorul PSD Adrian Tutuianu, a declarat pe 6 februarie ca va cere Serviciului Roman de Informatii (SRI) raspunsuri cu privire la suspiciunile sale ca multinationalele ar fi sprijinit protestele antiguvernamentale din Romania, explicand ca acest lucru ar incalca legea securitatii nationale.

Citeste si:
Eduard Hellvig și-a anunțat demisia din funcția de șef al SRI
Eduard Hellvig și-a anunțat...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.