Presedintele USR, Nicusor Dan, avertizeaza ca liderul PSD Liviu Dragnea isi urmeaza planul de a mentine in viata OUG 13, noteaza ziare.com.

"Liviu Dragnea isi urmeaza planul de a mentine in viata OUG 13. Parlamentarii majoritatii actioneaza, ca dupa ceas, la ordinul principalului beneficiar al OUG 13, insusi seful PSD, pe care fostii sai colaboratori l-au denuntat si azi in fata judecatorilor pentru abuz in serviciu. Dragnea se grabeste.

Ne dam seama ca OUG 14, de abrogare a OUG 13, este o inselatorie bine ticluita cu doua scopuri. In primul rand a fost adoptata pentru a preveni iesirea unui milion de oameni in strada, asa cum se anunta in duminica adoptarii ei. Un milion de protestatari ar fi dus, poate, la demisia guvernului Grindeanu. Si a fost conceputa in asa fel incat sa cada la Curtea Constitutionala. Cateva dintre riscurile de neconstitutionalitate le-a eliminat USR prin doua amendamente care au fost votate azi de Senat. Dar cele care tin de modul in care a fost adoptata de Guvern, cu incalcarea unor legi, nu pot fi corectate", a scris Nicusor Dan pe Facebook.

Citeste mai mult in postarea liderului USR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.