Luni s-a discutat in comisiile de specialitate ordonanta care abroga modificarea codurilor penale, urmand ca votul in plen sa aiba loc spre sfarsitul lunii.

Update 14:33- Comisia de constitutionalitate din Senat a dat aviz favorabil pentru OUG 14, care abroga OUG 13

Liviu Dragnea, a facut, vineri, un apel catre toti parlamentarii ca, in cel mai scurt timp cu putinta, sa adopte Legea de aprobare a ordonantei de urgenta 14, prin care sunt abrogate modificarile aduse Codurilor penale, existand o „cvasi-unanimitate in acest sens”, ceea ce inseamna ca prelungirea dezbaterilor pe acest subiect „nu se justifica”.

Toate partidele sustin ca doresc o dezbatere rapida a acestei ordonante. Momentan, actul normativ se regaseste la comisia juridica a Senatului, cel mai probabil marti discutandu-se despre aceasta.

In cazul in care se merge pe procedura de urgenta, in aproximativ 10 zile ar trebui sa intre la vot pentru adoptare in Parlament, noteaza digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.