In urma aparitiei informatiilor referitoare la existenta unui dosar penal deschis la Parchetul General, care vizeaza finantarea USR, Clotilde Armand a transmis un mesaj critic la adresa "aparatului de propaganda", noteaza jurnalul.ro.
«Acum 27 de ani nu eram aici. Stiu doar ca in 1990, propaganda FSN-ului raspandise ideea ca Romania nu are nevoie de modelul occidental, pentru ca Ion Iliescu va construi o ’’democratie originala”. Aparatul de propaganda promova aceleasi minciuni, doar ca atunci nu auzise de Soros, multinationale sau de strainii stabiliti in Romania. Stiu ca atunci erau responsabili Ratiu si Campeanu pentru ca ''vor sa ofere tara pe tava puterilor occidentale, sa inchida fabricile si sa-i lase pe romani fara locuri de munca''. Ce a urmat dupa ce FSN a castigat alegerile? Unde este "democratia originala''?», a scris Clotilde Armand pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.