In deschiderea sedintei Colegiului National al partidului, Traian Basescu a subliniat ca in ciuda faptului ca sunt cateva sute de parlamentari unele legi "tot proaste ies", oferind drept exemplu Codul penal, informeaza hotnews.ro.
"O sa facem azi si analiza alegerilor pe organizatii si aprobarea regulamentului. Cu certitudine, regulamentul nu o sa fie o lucrare perfecta, uitati-va la legi. Stam aici in Parlament cateva sute de oameni si unele legi ies tot proaste si in aplicarea lor apare nevoia modificarilor.

Vezi Codul penal, spre exemplu, asa ca nu o sa scoatem azi un regulament perfect, insa este foarte bine ca acest regulament sa existe si premergator alegerilor care vor fi declansate in toate organizatiile, urmand sa ne intalnim pe urma intr-un congres in asa fel incat sa definitivam presedintii de organizatii fara sa mai stam cu interimate ca avem destul de multe”, a sustinut Traian Basescu, citat de digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.