Deputatul PSD Sorin Bota a contestat o parte din sloganul „Noaptea, ca hotii”, strigat timp de noua zile in Piata Victoriei. El a declarat ca totul s-a intamplat de fapt ziua, mai tarziu.
Deputatul Sorin Bota nu este de acord cu sloganul „Noaptea, ca hotii”, care a devenit emblematic dupa ce Guvernul Grindeanu a adoptat ordonanta privind modificarea codurilor penale.

„S-a explicat si cred ca toti romanii au inteles. Guvernul a recunoscut ca a avut o comunicare defectuoasa pe tot ce au insemnat acele doua acte normative. S-a repliat”, a spus Bota, potrivit Realitatea.net.

Deputatul a insistat ca ordonanta nu a fost adoptata „noaptea, ca hotii”.

„A inceput sedinta tarziu si s-a terminat tarziu. Daca eram vara, daca eram dupa 1 mai era ziua inca la ora respectiva, asa ca nu e noaptea ca hotii. Va spun doar ca a fost in cursul zilei, mai tarziu, s-a intunecat”, a spus Bota.

Deputatul a mai motivat si cu faptul ca programul zilei ar fi fost intarziat deliberat de la Cotroceni dupa sedinta CSAT.

OUG privind modificarea Codurilor Penale a fost publicata in Monitorul Oficial in aceeasi noapte, la ora 1:25, relateaza Digi24 citand Realitatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.