Primarul suspendat al municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, a declarat miercuri, la Parlament, ca i se pare „o mare tampenie” sa protestezi impotriva lui Klaus Iohannis, in conditiile in care „povestea este cu totul si cu totul alta”, iar „derapajele” au fost la Guvern, atributiile sefului statului fiind limitate.

„Mie mi se pare o mare tampenie sa vii sa protestezi impotriva lui Klaus Iohannis atata vreme cat povestea este cu totul si cu totul alta. Vorbim despre un Guvern care a dat intr-un mod absolut ciudat o ordonanta si care nu a explicat intr-un mod coerent de ce a facut acest lucru. Doi, cred ca sunt alte lucruri de facut, aveau bugetul, alte lucruri care le-au promis oamenilor, nu prostia asta de ordonanta care nu face bine nici celor care ar putea beneficia de aceasta ordonanta”, a afirmat Catalin Chereches.

Primarul a tinut sa sublinieze ca, astazi, „nu rezolva nimic un protest impotriva lui Klaus Iohannis atata vreme cat atributiile domniei sale sunt limitate”.

„Cand vom vedea derapaje majore, puteau sa se manifeste impotriva acestor derapaje, dar cred ca astazi derapajele au fost in alta parte, au fost la Guvern, si nu la Presedintie. Faptul ca un om vine in Parlament si spune poate mai apasat niste lucruri nu pot sa-i ingradesti dreptul la opinie, e presedintele Romaniei, poate sa vorbeasca si mai rar, cu accent”, a conchis Catalin Chereches.

Retail jobs

Citeste si:


Despre autor:

Clara Vacaru
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmodtempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam,quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodoconsequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit essecillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat nonproident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.