Dupa ce a cerut sa i se acorde mai mult timp pentru discursul pe care il va tine in Parlament, Traian Basescu a anuntat ca va vota impotriva Guvernului, cerinta adresata premierului Grindeanu de la final, determinandu-l pe liderul social democrat, Liviu Dragnea, sa ofere o replica.
"Domnule Grindeanu, trebuie sa hotarati ce fel de Executiv sunteti. Sunteti un Executiv in care stim ca am vorbit cu prim-ministrul si deciziile sunt ale lui sau sunteti un Executiv care are la partid un ayatollah care decide ce este bine si ce este rau?", a intrebat Traian Basescu, citata de digi24.ro.

Replica lui Liviu Dragnea nu a intarziat sa apara, avand in vedere ca senatorul vorbise pe timpul alocat PSD: "Domnule presedinte, doar in Romania se poate intampla sa te injure omul pe timpul tau".

Liderul PMP a revenit la microfon, adaugand: "Da, si numai in Romania un ayatollah poate sa fie ortodox".

Tariceanu a intervenit, de asemenea, in discutie afirmand: "Eu i-am spus lui Dragnea sa nu va dea timp din timpul lor, pentru ca o sa ajungeti sa-i luati la intrebari pe banii lor, da?".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.