Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, l-a criticat in termeni duri pe Calin Popescu Tariceanu dupa ce presedintele Senatului a sustinut ca din pacate "coruptia este chemata a fi combatuta de institutii corupte: DNA, SRI, ANI, ANAF", informeaza psnews.ro.
"Inteleg ca domnul Tariceanu m-a facut corupt asimiland in acest sens si institutia pe care am condus-o timp de opt ani. Lasand la o parte fractura de logica , consider ca decenta obliga ca alte entitati sa judece performanta institutiei si ce inseamna ea.

Tin sa ii aduc aminte ca si eu , ca si dumnealui, beneficiez de prezumtia de nevinovatie cu diferenta ca nu am beneficiat de imunitate. Eu nu mai ocup nicio functie publica date fiind conditiile , care obliga la retinere si bun simt chiar daca ar fi multe de spus", se arata intr-o postare pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.