Klaus Iohannis se va adresa Parlamentului, marti, incepand cu ora 12:00, conform unei decizii a birourilor permanente ale Legislativului.
Tema pe care presedintele vrea sa o abordeze in fata parlamentarilor se refera la modificarile Guvernului aduse legislatiei penale si la evenimentele generate de acestea, transmite caleaeuropeana.ro.

”Doresc sa adresez Parlamentului un mesaj referitor la modificarile aduse de catre Guvern legislatiei penale, precum si la evenimentele generate de acestea. Va propun ca data prezentarii mesajului in sedinta reunita a celor doua Camere ale Parlamentului sa fie data de 7 februarie 2017, ora 12.00. Va rog sa primiti asigurarea intregii mele consideratii”, se arata in scrisoarea trimisa de presedinte catre conducerea presedintii celor doua camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.