Liviu Dragnea, presedinte PSD, spune despre el ca este „o persoana forte cinstita” si a acuzat procurorul de caz pentru decizia judecatorilor din dosarul „Referendumul”.

Liviu Dragnea a comentat una dintre cerintele oamenilor din strada: persoanele din conducerea tarii sa fie foameni cinstititi, fara probleme penale.

„Eu ma consider o persoana foarte cinstitia, o persoana care a fost condamnata pe marginea unui dosar politic, initiat de un procuror care si-a uzurpat calitatile oficiale si care la ora asta, eu, cel condamnat, nu are hotararea care sa-i spuna de ce a fost condamnat”, a spus presedintele PSD.

„Codul de procedura penala spune ca acea hotarare nu exista, drept pentu care am si facut aceasta contestatie la executare”, a mai spus el citat de Digi24.

„Eu n-am furat nimic, doamna. In 2012 se spunea ca au am furat 2 milioane de voturi. Am fost trimis in judecata pentru ceva si am fost condamnat pentru altceva, cel putin in prima instanta, in a doua instanta n-am, reusit sa aflu de ce”, a adaugat Dragnea.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv pe 22 aprilie 2016 la doi ani de inchisoare cu suspendare si la un termen de incercare de patru ani in dosarul privind referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu, din iulie 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.