Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a solicitat demisiile premierului Sorin Grindeanu, a ministrului Justitiei Florin Iordache si mai ales a liderului PSD Liviu Dragnea, pe care il considera autorul moral al crizei prin care trece tara.

"Aceasta ticalosie a nemultumit o Romanie intreaga si a sfidat orice regula de bun simt si decenta. Am vazut ca domnul Grindeanu a dat inapoi, dar nu a spus niciun cuvant despre asumarea greselii. PNL considera ca domnul Grindeanu trebuie sa isi dea demisia. Domnul Iordache sa isi dea emisiunea si sa nu mai emita nicio pretentie de dialog pe ordonanta pe care a executat-o in beneficiul lui Dragnea.

In Parlament, Dragnea e in continuare jupan.Nu a inteles nimic din ceea ce asteapta si solicita romanii. Nu presedintele Iohannis a scos romanii in strada. Nu au fost mobilizati romanii de un partid sau altul. Romanii s-au unit in fata celei mai mari ticalosii de la Revolutie incoace. Este fireasca demisia domnului Dragnea", a declarat Raluca Turcan, citata de digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.