Premierul Sorin Grindeanu s-a aratat dispus sa discute cu seful statului in cazul in care acest lucru ar conduce la detensionarea situatiei.
Intrebat daca a mai discutat cu presedintele Klaus Iohannis pe marginea evenimentelor care s-au petrecut in ultimele zile, premierul a raspuns: "Nu am vorbit in aceste zile. Orice lucru in schimb care ar duce la calmarea situatiei sunt dispus sa il fac. Un dialog institutional astfel incat totul sa reintre in normal'.

De asemenea, Grindeanu a tinut sa specifice ca nu conteaza cine va initia dialogul, important este ca situatia sa fie detensionata."O sa vedem maine (luni – n.r.) si o sa va transmit acest lucru. Ceea ce este important e ca orice actiune care duce la detensionarea situatiei este bine-venit. Prea putin important cine face primul pas, dar trebuie facut", a aratat Grindeanu, citat de digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.