Liderul social-democrat Liviu Dragnea a sustinut in cadrul unui interviu la un post de televiziune ca o decizie legata de ministerul Justitiei va fi luata de premierul Sorin Grindeanu, in urma unei discutii cu Florin Iordache.

"Primul-ministru si ministrul Justitiei au avut astazi (n.r. duminica) o discutie si au stabilit ca dupa motiunea de cenzura sa aiba o discutie amandoi, joi sau vineri, iar premierul sa ia o decizie in ceea ce priveste Ministerul Justitiei. Mi se pare o decizie inteleapta", a aratat Liviu Dragnea, citat de digi24.ro.

In ceea ce priveste o decizie legata de ministrul Justitiei, Liviu Dragnea sustine ca aceasta va fi luata la finalul dezbaterilor si votul Parlamentului referitor la motiunea de cenzura a opozitiei.

"Am avut deja o discutie cu primul-ministru si a spus ca este decizia dumnealui. Inteleg ca ministrul Justitiei si-a asumat comunicarea deficitara", a adaugat presedintele Camerei Deputatilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.