Ministrul Economiei, Alexandru Petrescu, este de parere ca ordonanta 13/2017 nu a fost o greseala, ci ca doar trebuie identificat un echilibru perfect intre lupta anticoruptie si drepturile cetatenilor.

"Nu cred ca a fost o greseala, cred ca trebuie sa analizam foarte bine ce se intampla in ceea ce priveste politica juridiciara a acestei tari. Ca trebuie analizat mai bine, este clar ca trebuuie analizat mai bine si oamenii din strada sunt perfect indreptatiti sa iasa, sa-si mentina punctul de vedere. Si eu imi fac o idee si ma gandescc ca lucrurile ar trebui putin regandite si asezate intr-un echilibru (…) Cert este un lucru: la masa trebuie sa rezolvam problemele, si nu in strada", a declarat Petrescu, citat de libertatea.ro.

"Echilibrul urmeaza a fi identificat in urma dezbaterilor si in special intre specialisti. (...) Nu cred ca demisia ministrului Justitiei sau faptul ca ramane in pozitie este modalitatea de a atinge acel echilibru. (...) Presedintele trebuie sa-si intre in rolul de mediator cu adevarat si abia atunci putem spera ca trecem la un punct urmator in evolutia situatiei din ultimele zile, pentru ca ceea ce se intampla acum nu poate fi decat daunator economiei", a adaugat ministrul Economiei, citat de antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.