Presedintele USR, Nicusor Dan, este de parere ca abrogarea OUG privind modificarea codurilor penale, anuntata de premierul Sorin Grindeanu, constituie o victorie uriasa a strazii, scrie libertatea.ro.

"Este o victorie uriasa a strazii, de care toti politicienii vor tine cont de acum incolo. Respect pentru toti cei care au iesit in strada in orasele din Romania si din afara.

Presiunea trebuie sa continue cel putin pana la respingerea in regim de urgenta a proiectului de lege privind gratierea, pe care Guvernul l-a depus la Parlament.

Grindeanu a mintit si in seara asta cand a spus ca proiectul ordonantei a vrut sa puna in acord deciziile Curtii Constitutionale cu Legea.

Cu un tupeu nemasurat, Grindeanu s-a oferit sa discute cu reprezentantii partidelor modificarea Codului Penal, PORNIND DE LA ACTUALUL TEXT AL OUG, mai putin limita de 200.000. Nu se pune problema ca Grindeanu sa conduca discutiile pe acest subiect si cu atat mai putin ca dexbaterea sa plece de la actualul text. Grindeanu trebuie doar sa abroge OUG si sa plece", a scris Nicusor Dan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.