Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a reactionat referitor la posibilitatea abrogarii OUG privind modificarea codurilor penale.

"Orice solutie care ar duce la detensionarea situatiei este benefica. Obiectivul nostru este de a lua toate masurile pentru a nu se ajunge la violente impotriva cetatenilor. Am transmis o serie de recomandari pentru a nu se ajunge la o situatie tensionata. In cuprinsul OUG sunt pprevederi care privesc alcoolemia. Protestul din strada este unul spontan si il tratam ca atare", sustine Carmen Dan, citata de romanialibera.ro.

Liviu Dragnea a afirmat ca exista o presiune foarte mare din partea membrilor PSD pentru un miting de proportii in Bucuresti, motiv pentru care va incerca sa gaseasca o solutie de detensionare a situatiei impreuna cu primul-ministru si liderii ALDE. Presedintele PSD a aratat ca este posibila chiar abrogarea ordonantei, daca solutia va fi acceptata de catre Sorin Grindeanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.