Primarul PSD al orasului Cavnic, din judetul Maramures, si-a anuntat demisia din functiile detinute in partid, spunand ca nu este de acord cu ordonatna de modificare a codurilor penale si ca inca din momentul intrarii sale in politica a sustinut ”intotdeauna statul de drept si nicidecum ilegalitatile”.

”Am luat decizia, de a renunta la toate functiile detinute in cadrul PSD Maramures, avand in vedere situatia in care, trebuie sa recunosc, ca nu sunt de acord cu OUG 13/2017”, a scris primarul PSD al orasului Cavnic, Vladimir Petrut, pe Facebook.

Edilul a explicat ca inca de cand a intrat in politica a sustinut ”statul de drept si nu ilegalitatile”.

Inca din momentul intrarii mele in politica, am sustinut intotdeauna statul de drept si nicidecum ilegalitatile, iar in momentul in care am fost ales ca primar al orasului Cavnic, am promis cetatenilor ca voi respecta legea si ca voi fi alaturi de ei indiferent de situatie”, a mai scris primarul.

Vladimir Petrut era vicepresedinte al PSD Maramures, presedinte al PSD Cavnic si membru in Biroul Politic Judetean.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.