Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a solicitat vineri, in sedinta de plen, convocarea "de urgenta" a Parlamentului pentru dezbaterea legii de abrogare a ordonantelor de urgenta privind modificarea Codurilor penale, deoarece Romania "nu poate sa fie inlocuita de interesul unui singur om", facand astfel referire la Liviu Dragnea.

„Dragi colegi de la PSD si ALDE. Legea trebuie sa fie reperul societatii noastre, Romania trebuie sa fie pusa mai presus de un om. Sunt sapte zile pana la intrarea in vigoare a OUG otravite. Plenul este suveran. V-am pus la dispozitie instrumentul legal de abrogare a ordonantelor de urgenta. Va rog sa convocati de urgenta Parlamentul si sa dezbatem legea pentru abrogarea ordonantelor de urgenta”, a afirmat Raluca Turcan.

Deputatul PNL le-a cerut parlamentarilor „sa se delimiteze” de Liviu Dragnea, deoarece Romania „nu poate sa fie inlocuita de interesul unui singur om”, scrie News.ro.

„Delimitati-va de domnul Dragnea, Romania nu poate sa fie inlocuita de interesul unui singur om. Suspendati sedinta sa dezbatem in regim de urgenta initiativa legislativa pe care v-am pus-o la dispozitie pentru abrogarea acestor ordonante de urgenta. Vreau sa vad solidaritate pentru lege, solidaritate pentru democratie”, a subliniat liderul deputatilor PNL.

PNL a depus, miercuri, la Camera Deputatilor un proiect de lege de abrogare a ordonantelor de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala. Liberalii solicita procedura de urgenta pentru adoptarea acestui proiect de lege.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.