Dumitru Buzatu, presedintele PSD Vaslui, subliniaza ca va sustine in cadrul partidului ideea mentinerii actualului guvern, care "sa aiba taria sa reziste tuturor manipularilor".
"Ideea de a dezbate cateva aspecte legate de situatia actuala este una foarte buna. Spre deosebire de presedintele Liviu Dragnea, eu fac parte din aripa talibana a PSD si nu ma intereseaza nici macar 100.000 de ragalii adunate de undeva. Mi-a fost foarte usor sa-i recunosc dupa ragetele pe care le scot si am inteles ca este o factiune ultrareactionara care habar nu are de comportamentul democratic si de valorile umanitare. Sunt indivizi care se ascund in dosul anonimatului retelelor de comunicare si, dupa parea mea, si cativa «antrenori» din institutiile de represiune caracteristice statului capitalist", a spus Dumitru Buzatu pentru News.ro, citat de digi24.ro.

Potrivit dexonline.ro ragalia reprezinta "o ingramadire de radacini noduroase de plante sau de arbori pe malul apelor curgatoare, care serveste ca ascunzatoare pentru pesti; p. gener. ingramadire de lemne, busteni, crengi etc. aduse de apa si oprite la cotitura unei ape curgatoare, formand un fel de stavilar; radacina iesita din pamant a unui copac doborat de vant"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.