Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a calificat adoptarea de catre Guvern a Ordonantei de Urgenta privind modificarea codurilor penale drept un act de banditism politic comis in prag de seara pentru salvarea clientelei politice si a anuntat ca daca Executivul nu va demisiona, liberalii, impreuna cu parlamentarii USR, vor depune miercuri motiune de cenzura, facand apel la toate partidele de opozitie sa voteze motiunea.

”Intregul Guvern PSD-ALDE trebuie sa demisioneze. Acest Guvern trebuie sa plateasca pentru faptele savarsite si ar trebui sa intram in alegeri anticipate. Daca Guvernul nu va demisiona, PNL depune astazi motiune de cenzura. Acesta a fost un act de banditism politic, a fost o actiune cu premeditare. Au negat in campania electorala ca vor merge pe ordonante care sa salveze coruptii, insa am vazut ca in prag de seara, ca hotii, au decis sa-si salveze clientela politica si sa sfideze o lume intreaga”, a declarat miercuri Raluca Turcan.

Presedintele interimar al PNL a mai spus ca cei din coalitia PSD-ALDE s-au comportat ca un grup infractional organizat si a facut apel la parlamentari de la toate partidele din opozitie sa voteze demiterea Cabinetului Grindeanu.

”Fac un apel la toate partidele de opozitie sa semneze motiunea de cenzura. Fac apel, de asemenea, catre toti parlamentarii de buna-credinta sa voteze motiunea impotriva Guvernului PSD-ALDE. Acest guvern iresponsabil trebuie sa plateasca”, a mai spus Raluca Turcan.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.