Ziarul Adevarul publica noua versiune a ordonantei de urgenta privind modificarile la Codul Penal.

Cotidianul „Adevarul” a obtinut noua versiune a ordonantei de urgenta privind modificarile la Codul Penal. Noutatea absoluta este faptul ca Guvernul a inclus un articol prin care exclude explicit de la inculparea pentru abuz in serviciu emiterea, elaborarea si adoptarea de acte normative, scrie adevarul.ro.

O prima observatie din lectura rapida a documentului arata ca Guvernul s-a asigurat ca nu va putea fi acuzat pentru abuz in serviciu pentru maniera in care a emis aceste ordonante, intrucat a adugat la definirea acestei infractiuni urmatoarea exceptie: „Dispozitiile alin. (1) si (2) nu se aplica in cazul emiterii, aprobarii sau adoptarii actelor normative”.

Vezi AICI ordonantele de urgenta


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.