Liderul USR, Nicusor Dan, sustine ca nu exista nicio ancheta care sa vizeze finantarea USB/USR, dupa ce in spatiul public au fost lansate acuzatii privind finantarea acestui partid.

”Realitatea pe care o construiesc politicienii interesati de amnistie si gratiere si cutiile lor de rezonanta din presa e demna de Alice in Tara Minunilor. Dupa stirile potrivit carora cainii primesc bani pentru protest, notita ca USB/USR ar fi fost sponsorizata de persoane fara adapost nu mai mira pe nimeni”, a scris Nicusor Dan pe pagina sa de Facebook.

Liderul USR a precizat ca va repeta, de fiecare data cand este cazul, adevarul despre donatiile primite de USR.

”Finantarea campaniei electorale pentru alegerile locale din Bucuresti a fost verificata de catre Autoritatea Electorala Permanenta care a constatat legalitatea ei si a decis decontarea sumelor cheltuite. Nu exista nicio ancheta care sa vizeze finantarea USB/USR, asa cum se sustine, in mod fals, in notita publicata azi pe siteuri de news si in emisiunile unor televiziuni. Toate acuzatiile absurde aduse USR demonstreaza un singur lucru, ca le este frica”, a mai scris Nicusor Dan.

In urma cu o saptamana si presedintele PSD, Liviu Dragnea, a ridicat problema finantarii USR.

Am o intrebare pentru domnul procuror general, pe care il vad foarte activ: a primit cumva o sesizare la Parchet cu referire la finantarea ilegala a USR? Sa ne spuna daca au primit sau nu", a afirmat Liviu Dragnea, intr-o emisiune televizata.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.