Mai multi politicieni s-au anuntat prezenta la protestul din Capitala fata de proiectele Guvernului privind gratierea si modificarea Codului penal, informeaza adevarul.ro.

"Ne vedem astazi in strada! Pentru a bloca civilizat si pasnic ordonantele de urgenta privind gratierea si modificarea Codurilor Penale. Pentru ca democratia nu este 'lovitura de stat' sau 'mineriada'. Pentru egalitate in fata legii. Pentru binele comun nu pentru privilegii. Pentru ca vrem sa iesim din mocirla!", a scris Clotilde Armand pe Facebook.

"Azi am un motiv mai puternic ca niciodata sa merg la protestul impotriva ordonantelor guvernului pe tema gratierii si de modificare a codului penal. Cat de inuman, de cinic sa fie partidul asta al lui Dragnea, incat sa-l spele si pe Iliescu, abia inculpat in dosarul Mineriada dupa 26 de ani, pentru crime impotriva poporului roman.

Chiar nu mai exista niciun om in PSD care sa creada ca Iliescu pentru Mineriada trebuie sa plateasca?!", a scris Alina Gorghiu pe reteaua de socializare.



"Guvernul a amanat pe miercuri ordonantele de urgenta privind amnistia si gratierea. Doar proteste masive pot sa-i faca sa dea inapoi. Ne vedem in Piata Universitatii"
, a fost si mesajul liderului USR, Nicusor Dan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.